du glömde din boll, neger!

Detta hände när ett stort gäng var ute på turné. De stannade turnébussen för att gå in och äta lunch/fika på ett ställe efter vägen.
En av teknikernas flickvän var med och stod i kön efter en mörkhyad man. Saken var den att hon skulle köpa en kaffe och en chokladboll. Hon började givetvis att tänka "bara jag inte säger negerboll" när jag kommer fram till kassan". Inte för att det var något hon brukade säga, det var mer en tvångstanke som slog henne när hon stod där.
När de började närma sig kassan och den mörkhyade mannen beställde så beställde han just en chokladboll och lite annat fika. När han skulle lämna kassan stod chokladbollen kvar varav tjejen skulle ropa det till honom. Problemet var bara att hon stått och tänkt alldeles för mycket på saker man inte får säga så hon ropar efter den mörkhyade mannen.
- DU GLÖMDE DIN BOLL NEGER
Saken är den att hon ropade så pass högt så hela turnésällskapet samt mer folk i retauraungen hörde det, varav det först blev helt knäpp-tyst men när den mörkhyade mannen började gapflabba så började även resten att asgarva.
Tjejen skämdes oerhört mycket.... vilket man kan förstå.

ibland är FL ganska roligt ^^

Kommentarer
Postat av: Sara

HAHA! :D

2008-09-25 @ 14:59:23
Postat av: Soppi.

Hahaha. :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback