don´t cry daddy

Imorgon ska jag bara mysa med barnen när de kommer hem från dagis, ska skita i allt annat. eller ja, måste packa åt dem eftersom de åker till fredrik över helgen.
men annars ska jag bara mysa, har knappt hunnit med det idag, men de var goa som lät mig fixa med en massa andra saker, det är inte ofta man får göra det :)
jag skulle nog sakna ihjäl mig om de var borta varannan vecka, nu när man har varannan helg så har man så himla mkt saker att göra så man hinner knappt sakna dem. man njuter bara av att vara ensam, det skulle jag inte göra om jag var tvungen att vara det varannan vecka.
nä, det är skönt att fredrik inte vill ha dem mer, även fast jag inte förstår det, men jag klagar inte. för jag har inte skaffat barn på halvtid. de får gärna vara borta ibland så man hinner ta igen sig lite, men annars <3
varje julafton och varje födelsedag ska jag ha dem, för tanken på att inte få vara med dem på de viktigaste dagarna på hela året, nej, det funkar bara inte.
snuttaporna, måste in och pussa på dem.

ska jobba imorrn, 7-12. skönt :)
fast sämst att jag missar spökfesten, hade varit så kul att vara med. men jag sa till pojkarna att vi skulle ha en egen spökfest när vi kommer hem :) fick ju massa kakor av farmor idag, så då har vi nåt att fika med också. mysigt!
ja, jag var hos farmor idag. var nice <3 fick lite grejer av henne, sånt som hon tänkt skänka till loppis, älskar hennes förråd <3 hittade ett gammalt fotoalbum som vi satt och tittade i.
så himla fina bilder. gamla, svartvita och alla hade fina frisyrer och fina kläder. min farfar var finast <3 var roligt att se bilder från när de var unga. allt såg så mysigt ut. hästar, par som låg och myste i gräset, en man med fiol. allt såg ut som i gamla filmer.
sen var det iofs bilder på soldater (de är från finland) och begravningar också. och jag fick höra historier om folk som hängt sig, dött i tuberkulos och en kvinna som blev galen när hennes man körde ihjäl sig :(
men jag väljer att bara ha kvar de fina bilderna i huvudet.
som den när farfar ser ut som marlon brando <3
ja, mysigt var det! hon bjöd på lunch på bamses också, nihice!
ska se till att hälsa på mer.
skita i städ och tvätt och umgås mer med folk.

yeye, nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp 5 imorrn. idag vaknade jag 20 över 8. ba tack för att ni väckte mig. vi brukar vara klara vid den tiden, men vi kom bara en kvart försent så det var lungan!

hej med er
/ sten frisk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback