my shiny teeth & me!

Jag hatar att vakna upp efter en blöt kväll och må bra, för man blir bara lurad. man tror att man har sluppit undan baksmällan men nejdå! grejen är att man fortfarande är onykter, därför mår man fine. och sen blir man bakis på eftermiddagen istället. inte okej.
men det är väl bara att hoppas på att det blir lindrigt, mys-söndag blir det i vilket fall som helst. känns skönt att inte ha några planer eller måsten. eller jo, jag måste ut med soporna och återvinningen, har skjutit på det i ett par timmar nu men ska göra det snart så att jag kan slappa lite sen innan barnen kommer hem igen.

jaha, helgen då? har varit fan-tastisk.
igår var det jag och billan som drack lite vin och kollade doobidoo, sen kom det en till men det behöver vi inte skriva så mkt om.
på dagen igår så städade jag helvete, gjorde äntligen klart klädkammaren så nu har jag en walk in closet, och slipper ha kläderna på golvet i sovrummet. gillar mitt sovrum nu, det är bara en gardin som fattas!
igår kväll var bili & dessan över, supernice! vi är ett gäng nu, kom vi fram till. haha
<3 det blev lite crazy, fast vi bara var 3. men vi lät nog som 14, haha. hade ju glömt bort att vi hade fönstret öppet i vardagsrummet så grannen kom och plingade på, inte så glad... men vi dämpade oss såklart. tänkte inte alls på tiden, den går ju så fort när man har roligt ;)

satt och zappade lite på tvn på förmiddagen här, och vad tror ni jag ser när jag kommer till 9an?!
TOP GEAR! jag har blivit bönhörd, de har börjat sända det på söndagar igen <3 perfekt när man är seg. iofs är top gear alltid perfekt, vilket humör man än är på <3
måste bara kolla upp sändningstiden, hann ju bara se en halvtimme typ innan det var slut. vietnam-avsnittet. trevligt trevligt. tänkte på göran :)

jaja, ska väl gå ut med soporna nu så man blir av med skiten!

hej med er

Kommentarer
Postat av: Nettan

Blir alltid bakis på em, på morgonen kvittrar jag som en liten sparv, städar o fejar för fullt men oj för em, då blir jag seg, trött o mår inget vidare.

2010-10-31 @ 14:08:53
Postat av: haniki

Så har det varit för mig med på senare tid.. :S vaknar tidigt och mår toppen, men sen blir det döden...!

Fast jag kom rätt lindrigt undan idag så det var ju skönt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback